Aquest blog l'hem fet alguns jugadors del primer equip, pensat per donar informació del primer equip de futbol: classificació, cròniques dels partits, opinions, imatges,etc. Gràcies per visitar-lo!!

domingo, 4 de mayo de 2008

Jornada 32

F.C.Pradenc 2 Sant Vicenç de Torelló 2

Partit ajornat per la pluja de diumenge a Prats de Lluçanès!! Va sortir un Sant Vicenç molt fort, pressionant, recuperant pilotes i fent un futbol pràctic, elegant i ràpid. Primer quart d’hora el Pradenc a remolc, dues ocasions pel Sant Vicenç i quan ningú s’ho esperava és Catot qui penja una pilota a dins l’àrea, Gigi espera la reacció del defensa i empalma la pilota creuant-la al pal llarg i fent un bon gol. Amb 1 a 0 més tranquil·litat pels local, és van créixer i aquí comencen bones jugades del Prats, fins a 7 ocasions van perdonar els homes de Prat. El domini dels primers 45 minuts va ser igualat, en quan ocasions guanyavem. Va parar de ploure i a la segona part va començar igual, però el Sant Vicenç se’n va anar a d’alt i no es van rendir en cap moment i van caure dos gols amb pocs minuts. Primer bé d’un centre de porteria de Faja que el migcampista la pentina i se’n va Muñoz per fer el primer. El segon bé per la banda esquerra, quan un juvenil del Sant Vicenç posa la pilota a l’olla i Muñoz fa pal i gol. Amb 1 a 2 és el Pradenc qui es llença a l’atac, canviant el sistema de joc i jugant-se tot. Quan quedaven 5 minuts el Pradenc fa l’empat a dos i al final un partit boig i que no deixa content a ningú. Bon partit del Sant Vicenç, té grans jugadors, gran actuació del seu porter que l’àrbitre li va perdonar l’expulsió a la primera part! Destacar el debut de Josep Peraire, juvenil de 16 anys!

Alineació: Ballabriga, Catot, Roki, Roger, Balta, Jacint, Gigi, Turu, Coma, Javi i Boix. També: Martí, Badia, Robert, Josep Perarire i Teli.